Det finns saker jag saknar. Typ när vi var nakna.

Utekväll igår. Kvällen börjades med kalas och avslutades med raggarunda i raggarbilen. Det spelades Lady Gaga på högsta volym och jag drack öl och hade det bara bra, men idag vet jag ej var jag ska ta vägen. JAG MÅR INTE BRA... Hoppas ni också hade en bra kväll.

Dansa i neon



I fredags köpte jag det här super härliga linnet som kommer från H&M. Neonrosa känns så rätt. Riktigt snyggt till sommaren när man är brun. Pris? 50 kronor. Inte dåligt.

We’re standing side by side

God dag! I fredags spenderade min fina Ada natten här hos mig. Mys. Innan vi åkte hem till mig så solade vi och på kvällen åt vi god hembakad pizza. Igår hade jag det jätte trevligt. Drack och var hos några nära vänner till mina föräldrar. Jättetrevliga och roliga är dem. Fram mot småtimmarna begav sig alla hem till oss, men idag mår jag som jag förtjänar haha. Imorgon börjar min praktik och jag hoppas att jag kommer trivas där, men jag måste även plugga under praktiken eftersom jag har så mycket som jag måste hinna klart med… Djup suck.

Boys like you love me forever

Hej och hå! Jag har haft en underbar dag även idag. Vaknade av att solen sken och himlen var blå och det får mig att genast må mycket bättre. Mår även bra av en annan anledning också. Det känns bra! Hoppas jag känner så här imorgon också. Gjorde min svenska redovisning idag och det gick nog bra. Hade även prov i projekt och företagande också. Om jag fattade något? Nej inte alls. Inte ett dugg faktiskt. Jag satt som ett frågetecken när jag kollade på talen. Jag som aldrig har haft någon talang för matte fattade absolut ingenting. Skrev och gissade på ett par fåtal frågor. Hej IG!

Efter skolan gjorde jag lite skoj. Därefter traskade jag hem till min kusin och drack ett par koppar kaffe och fikade goda nybakade bullar. Smaskens! Hennes lilla dotter Inez sov så det blev inget bus idag… Hon fyllde ett år i helgen och åh vilken gullunge hon är! Har nyss suttit och läst en av mina favorittidningar Sofis Mode. Och om jag får inspiration? Ja! Nej, nu säger jag godnatt för mig och tänkte dejta sängen.

Du är det finaste jag vet


Hej svejs! Fick sluta en kvart tidigare. Vilket uppskattades stort från min sida! Har haft en underbar dag. Har gjort klart mina stödord till redovisningen som jag ska ha imorgon. Känns skönt. Hoppas bara att det går bra. Nu försöker jag att få lust till att plugga till provet som vi även har imorgon, men har ingen lust alls… Tog mig en PW när jag kom hem och har ätit smarrig lax. Smaskens! Imorgon har jag sovmorgon. Skönt.

Somrigt

I sommar vill jag sova med dessa två fina påslakanset. Underbara färger och så otroligt somriga. Snyggt!

Each beat remind me of you

Godmorgon! Snön ligger vit på marken. Den har inte försvunnit än... Suck, suck och åter igen en suck. Idag blir det en lång dag i skolan. Slutar kvart i fyra. När jag kommer hem ska jag skriva lite stödord till min redovisning som jag ska ha imorgon. Det blir även en PW. Ha en fin dag!

Eyes are watching all the time

Det snöar fortfarande. Snön verkar inte ge sig… Suck. Klockan börjar närma sig nio då ska jag se den spännande serien Alcatraz som går på fyran. Riktigt spännande är den tycker jag. Sen ska jag nog sova. Så jag säger god natt nu.

Loving you is suicide

He steals my heart when he takes my hand

Det snöar. Åter igen. Det är alldeles blött och slaskigt ute. Inget trevligt väder alls. Var är våren om jag får fråga? Jag har varit blöt om fossingarna hela dagen… Inte mysigt. Idag var det första skoldagen efter påsklovet. Det har varit en slapp dag. Började dagen med inköp och varuhantering därefter bild och sista lektionen var turism. Nästa vecka börjar praktiken och jag ska vara i en butik i fyra veckor som heter Showroom som säljer damkläder.

Kortfattat om min helg då. I lördags blev det raggarrunda och bärs i raggarbilen. Trevligt som tusan. Igår satte jag mig på bussen till Mora för att övernatta där hos min fina Ada. Vi solade när jag kom dit och köpte hamburgare. Därefter gick vi hem till henne och Ada stekte hamburgare till oss som var riktigt goda. Smaskens! Därefter hade vi det mysigt och kollade på sista avsnittet av One Tree Hill och åh så bra det var! Men synd att det var sista avsnittet bara… Tråkigt nog. Älskar den serien. Skådespelarna är så otroligt duktiga tycker jag. Vi kollade även på Big Brother. Jag och Ada begav oss även ut på ett litet äventyr på kvällskvisten haha. Innan vi skulle lägga oss hade det snöat och när vi vaknade snöade det för fullt och det var mycket snö. Och det har snöat hela dagen. Vilket suger för en sommarälskare som jag.

Det går bra nu

Hej på er! Solen skiner fortfarande och det är inte så kallt ute heller och det är ett stort plus. Sitter och skriver ett PM till svenskan. Jag har kommit ganska långt och jag känner att det går bra nu! Ett extra plus! Avnjuter en god kopp kaffe som sällskap. Har även varit ute med lillasyster och hoppat studsmatta med henne. Mys. Mamma håller på med maten just nu. Kött och potatisgratäng. Gott gott. På kvällens schema står det en lång PW. Nej nu ska jag fortsätta med skrivandet och se till att det blir klart.

You’re like a magnet

God morgon! Lördag idag och solen skiner.  Hoppas bara att värmen börjar komma nu också så den riktiga våren kan börja. Vaknade alldeles nyss. Ligger fortfarande i sängen. Kunde inte somna på ett bra tag igår så somnade ganska sent. Snart tänker jag knyta på mig skorna och slänga på mig mina träningskläder och ge mig ut på en PW.  Ha en fin dag!

New


Fick min tröja från rutstore.se idag och jävlar vad snygg den är! Älskar den. Den kommer absolut att bli en favorit i min garderob. Tog en promenad med mamma, lillasyster och Molle alldeles nyss och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det serveras nämligen tacos. En favorit. Gott. Ikväll blir det lugnt för min del. Ha en underbar fredagskväll!

You’ll always be mine in the back of my mind

God morgon! Startar dagen med en PW/ joggingtur i det fina vädret. Därefter blir det havregrynsgröt till frukost. Det vore även bäst för mig om jag valde ett ämne att prata om på svenskan och börja skriva mitt PM. Det börjar dra ihop sig nu. Ska även skriva klart mitt CV som jag ska skicka angående sommarjobb. Min moster och min kusin kanske skulle komma förbi idag så det vore trevligt. Nej nu ska jag knyta på mig skorna för nu har jag spring i benen! Vi hörs sen!

Fall seven times. Stand up eight.

Hej svejs! Har varit ute på en promenix med lillasyster och kusin Albin. De cyklade och jag gick. Nu sitter jag i soffan och kollar på lite TV bara. Idag har det inte hänt så speciellt mycket.


I'm walking on sunshine

Nu har dessa läckerbitar kommit in på H&M:s hemsida och jag klickade hem dem så fort jag syn på dem. Snart är de mina och jag mer än längtar! Hjärtligt välkomna hem till mig snart snyggingar.

Marni

Dessa snyggingar från H&M skulle jag gärna vilja äga. Funderar på att klicka hem dem med. Pris? 399 kronor.

Boy, talk that talk to me all night

Vaknade runt halv nio. Låg och myste lite i sängen och kollade på H&M:s nyheter och klickade hem lite mer snyggt. Sen knöt jag på mig skorna och gav mig ut på en PW. Solen sken så det var mysigt. Sen fick god havregrynsgröt slinka ner i magen till frukost. Gott. Har ingen aning om vad jag ska göra denna torsdags dagen. Vi får se vad dagen har att erbjuda.

Färg på fötterna

Dessa neongula snyggingar kommer att få pryda mina fötter i sommar. Skorna kommer från H&M och de kostar 299 kronor. Det blir snyggt och man bär en svart vit outfit till exempel och så får dessa sköta jobbet. Jag säger läckert! De kommer snart in på hemsidan och då ska jag klicka hem dem direkt! De kommer att passa perfekt till sommaren.

I knew I was in trouble for the moment I laid eyes on you

God kväll! Har nyss tagit mig en dusch. Nu sitter jag i soffan och myser i min underbara morgonrock och kollar på TV. Ikväll blir det en lugn kväll för mig. Tänkte gå och kolla på någon film senare och bara mysa.

If you can dream it. You can do it.

Goddagens! Startade dagen med en promenix med lillasyster. Åt min älskade gröt till frukost. Mumma. Har inte gjort så mycket av den här dagen hittills, men ska ge mig ut på en lång PW senare. Skönt! Jag älskar promenader. Tänkte även beställa den här underbara chiffong långklänningen från Nelly. På rea dessutom. Pris? 200 kronor. Jag kommer att använda den flitigt i sommar. Nu ska jag gå och äta. Ha en bra dag! Puss.

Beställd




Beställde denna snygga tröja på rutstore.se igår för 259 kronor. Nu är det bara att gå och vänta tills den kommer. LÄNGTAR!

See your lips moving, but I don’t catch a word you say

Hej svejs! Har nu bytt blogg ännu en gång. Kände för en förändring, men har även den gamla kvar ifall jag ångrar mig haha. Tänk vad tiden går fort. Snart är det sommarlov. Shit, det har gått så otroligt fort. Våren är här och det betyder nya trender och starka färger. Själv kommer jag att sätta färg på fötterna. Både på skorna och på naglarna. Neon kommer definitivt att synas på mig. Jag såg ett par neongula högklackade från H&M som Sofi Fahrman hade på sig och jag blev helt kär i dem så jag kommer helt klart klicka hem dem när de anländer på hemsidan. Även denim med denim trenden är helt klart en av favoriterna för mig. Älskar när man bär ett par jeans i mörkare denim och en jeansskjorta i en ljusare nyans. MUMS!

jenniferrobertsson

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0