Ett långsamt farväl

Du såg på mig. Jag vet inte om du såg vad jag bar på inuti, men du valde att gå.

Jag är så glad för din skull, min fina

God morgon på er! Sovit gott? Jag har i alla fall bara sovit några få timmar inatt, så jag känner mig lite trött. Gäääääsp.... Ada väckte mig halv sex, då vi skulle gå upp och börja göra oss i ordning för bussen går halv sju. Nu sitter vi i skolan och gör inte så mycket. Ha en fin dag!

Beroende av dig, men du skadar mig

Jag nämnde ju en långklänning i chiffong från H&M förut som jag sa att skulle köpa. Jag köpte den i fredags. Bilder kommer. Älskar den! Hur tjusig som helst är den. Idag ska Ada tillbringa natten hemma hos mig. Mysigt. Är i skolan just nu och har håltimme. Solen skiner, men kalla vindar blåser.

Weekend


Hejsan hoppsan! Min helg har varit riktigt mysig. Solat och grillat. Druckit öl och glidit runt i raggarbilen. Tillbringade helgen i Mora hos Ada. I söndags åkte vi hem till mig och tillbringade natten hos mig. Har varit mer än nöjd med vädret i helgen. Otroligt underbart väder! Men nu har det blivit lite kallare igen. Usch...

Kiss me one more time before I die

 

Strålande sol

Hello! Strålande sol idag med. Igår låg jag och solade i flera timmar när jag kom hem. Härligt! Tog även en PW på kvällskvisten och det var hur skönt som helst. Nu är det inte långt kvar till sommarlovet. Shit, vad det här året har gått fort! Tiden har bara flugit iväg.

Det är svårt att läka sorgen från ett hjärta som blöder

Goddag! Startade min morgon med en PW och efter det åt jag frukost. Sen drog jag ut och övningskörde. Så himla roligt! Körde med släpvagn också och det gick superbra! Sen åkte jag, pappa och lillasyster och köpte en bandyklubba till lillasyster så nu är hon och vår kusin ute och spelar. Gulligt. Ikväll blir det tacos och några glas vin. Smaskens. Solen kommer och går, men nu skiner den igen. Härligt. Nu tänkte jag gå och dricka kaffe med mamma. Mysigt. Ha en fin lördag!

Jag längtar efter varma sommarkvällar

Bild från i somras. Jag och mina älsklingar.

Vad har jag gjort idag? Har inte gjort så mycket vettigt idag. Min morgon startades med en lång PW i alla fall. Det är väl det enda vettiga jag har gjort idag haha. Har legat och kollat på film nästan hela dagen, men det har varit mysigt det med.

Du är så jävla snygg, baby

 

Hej svejs! I onsdags var det sista dagen på min praktik. Det kändes lite sorligt för jag har haft det jätteroligt och jag trivdes jättebra på Show Room. För att jag hade varit så duktig så fick jag dessa söta örhängen. Det står ”Trust your insticnt” och de kommer från märket OXXO design. Här är även mina nya brallor som jag köpte i måndags. Älskar de guldiga knapparna och den höga midjan. Mums! Märket på dem är Pieces och jag köpte dem på Stil. De kommer att användas flitigt. När lönen kommer ska jag köpa en jättetjusig långklänning i chiffong på H&M. Den kostar 399 kronor och den kommer att vara perfekt för lite finare tillfällen och när man ska på fest. Älskar den! Nej, nu när jag har dragit på mig träningskläderna så ska jag ut på en lång PW tänkte jag i det fina vädret. Ha det bra så länge! Puss.

Jag saknar dig


Saknar dig min fina, men snart ses vi igen och som jag har längtat!

Imorgon är det en ny dag

Ligger i sängen och kan inte sova. Jobbigt… Idag fick jag sluta halv två så jag åkte hem tidigt. När jag kom hem tog jag en lång PW. Härligt. Min Farmor fyller år idag så vi var där och fikade. Köpte även ett par skitsnygga brallor idag. Älskar dem. Ni ska få se dem sen. Imorgon tänkte jag sola efter att jag varit och gjort prov i skolan. God natt.

Jag vet hur du funkar. Jag kan du ut och innantill.


God morgon! Vaknade alldeles nyss så snart tänkte jag hoppa i träningskläderna och knyta på mig skorna för att ge mig ut på en morgonpromenad. Sen blir det frukost och den kommer att bestå av gröt och kaffe. Smaskens. Senare idag ska jag ut och övningsköra. Älskar att köra bil. Det är så himla roligt!

Jag var dum. Du var smart.

Godkväll! Ikväll blir det en lugn lördagskväll för mig. Har käkat pizza och bara kollat på film. Så mitt sällskap ikväll blir sängen och ännu mer film. Imorgon ska jag starta dagen med en härlig morgonpromenad. Ha en fin lördag.

Du och jag under täcket, baby

 

Jag kunde dö för dig. Nu är du död för mig.

jenniferrobertsson

Förnamnet är Jennifer efternamnet är Robertsson. Född 1994. Bor i en by som heter Älvdalen som ligger i Dalarna. Jag är modeälskare och är ett stort fan av Lady Gaga. Här på min blogg får ni bland annat läsa om min vardag, mode och massa annat.

RSS 2.0